TMA Nordic er den eksklusive udbyder af TMA Metoden i Norden

TMA Nordic ønsker at styrke partnere og eksperter til at hjælpe folk arbejde med det de elsker. Altid. Og med altid mener vi altid. Vi mener, at talent management skal være en kontinuerlig og dynamisk integreret proces i kundernes organisation. Vi tror på, at hvis talent management er en kontinuerlig kerneproces, vil det føre til øget investeringsafkast og optimere performance.

På nuværende tidspunkt er TMA Nordic i fase 1 med at introducere TMA-metoden på det danske marked (med København som base). Vi har ambitionen om at have TMA-metoden tilgængelig i Sverige, Norge, Finland og Island inden for en periode på 5 år. Hvis du vil er nysgerrig på, om vi kan fremskynde processen, må du meget gerne kontakte os. Vi leder løbende efter partnere, der kan være med til at drive vores vækst.

TMA er en global virksomhed med partnere over hele verden, der årligt gør en forskel mere end 1 million mennesker. Læs information om TMA her: www.tmamethod.com.

ted try 1.png

Ted Køhlert van Zwieten

Grundlægger og Administrerende Direktør, fuldtidsfar & cykelelsker.
Jeg tror, at TMA-metoden gør en verden til forskel for både medarbejdere og for hele virksomheden. Jeg er beæret over at repræsentere TMA-metoden i Norden. Kontakt mig endelig, hvis der er noget jeg kan være behjælpelig med!

Book et opkald i dag

Find ud af hvilken rolle der passer dig bedst og få en gratis demo af alle vores vurderinger.