TMA Nordic's løfte

Integreret Talent Management af TMA Metoden øger investeringsafkastet ved at styrke performance hos den enkelte, i teams og organisationen som helhed.


Hvad er det faktiske afkast af investeringen i TMA-metoden? Når TMA-metoden er implementeret som kerneprocessen til at styre og udvikle hele organisationen, leverer TMA investeringsafkast på alle mulige måder. Vi mener, at investeringsafkastet er akkumulering af tilpasset adfærd, den hurtige måde at bestemme og styre jobprofiler på, den omkostningseffektive måde at matche kandidater med ledige stillinger på, værktøjerne til ledere og HR til at styre medarbejdere og teams, tilpasning af teammedlemmers talenter i et team, hurtig adgang til talentpuljen, toppen af ​​TMA-metoden - præstationsmatrixen til kontinuerligt at drive personlig udvikling, successionsplanlægningen og de rigtige placeringsværktøjer til at drive arbejdsgiverbranding.

Er der mere? Ja sandsynligvis. Hver kunde har sit objektiv om at implementere TMA-metoden. Og resten af ​​fordelene viser sig undervejs.

Om TMA Nordic

TMA Nordic er den eksklusive udbyder af TMA Metoden for Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Integreret Talent Management af TMA-metoden stilles til rådighed for organisationer med vores lokale servicepartnere. Coaches og konsulenter bruger TMA-metoden til skræddersyet udvikling af enkeltpersoner.

Sammen med vores partnere styrker vi organisationens performance og hjælper vi folk til at arbejd med det de elsker. Altid.

TMA er en global virksomhed med partnere over hele verden, der årligt gør en forskel mere end 1 million mennesker. Læs mere om TMA international på www.tmamethod.com.

Book et opkald i dag

Find ud af hvilken rolle der passer dig bedst og fĂĄ en gratis demo af alle vores vurderinger.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. For at finde ud af mere, bedes du at læse Privacy Statement af TMA Nordic.